Revista Time Magazine a publicat lista celor mai influente 100 de personalităţi ale anului 2023. Pe listă se află şi şase sportivi, dintre care doi fotbalişti: Lionel Messi şi Kylian Mbappe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 100 de personalităţi desemnate au fost împărţite în şase categorii: Artişti, Icons, Pionieri, Lideri, Titani şi Inovatori.

Jucătoarea americană de baschet Brittney Griner, recent eliberată dintr-o închisoare rusească, apare la categoria Icons.

La categoria Pionieri este încadrată schioarea americană Mikaela Shiffrin, al cărui articol de prezentare a fost scris de fosta campioană olimpică şi mondială la schi alpin, americanca Lindsey Vonn. Mikaela Shiffrin a devenit în anul 2023 sportivul cu cele mai multe victorii în Cupa Mondială la schi alpin, depăşind recordul deţinut de suedezul Ingemar Stenmark.

La categoria Titani este prezent Lionel Messi, fotbalistul lui PSG şi căpitanul naţionalei Argentinei. Articolul de prezentare a fost scris de fostul tenisman Roger Federer.

Tot la Titani este trecut şi jucătorul de fotbal american Patrick Mahomes II.

Fotbalistul francez Kylian Mbappe este inclus în categoria Inovatori, categorie unde îşi găseşte locul şi jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, aceasta fiind, la 21 de ani, cea mai tânără personalitate prezentă pe lista Time Magazine.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.