FC Petrolul a anunţat că şapte persoane din cadrul clubului, dintre care şase jucători, au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca urmare a testării RT-PCR periodice, realizate conform protocolului FRF, o dată la 14 zile, la începutul acestei săptămâni au fost depistate, în cadrul clubului ploieştean, 7 persoane cu rezultat pozitiv – 6 jucători si un membru al staff-ului auxiliar. Cazurile confirmate se află în izolare, conform protocoalelor standard, iar o anchetă epidemiologică a fost întreprinsă pentru a limita rata de infectare în rândul clubului. Contacţii direcţi rezultaţi în urma acestei anchete au fost testaţi potrivit procedurilor FRF, iar rezultatele acestora au fost negative. Jucătorii depistaţi iniţial ca fiind pozitivi pentru COVID-19 vor fi retestaţi în perioada imediat următoare. Echipa este determinată să joace până la capăt şi să atingă obiectivul de a promova în prima ligă a campionatului de fotbal, respectând cu stricteţe toate procedurile în vigoare şi măsurile de protecţie impuse de autorităţi şi FRF. Efectivul total al lotului permite la acest moment desfăşurarea jocului următor", se arată într-un comunicat.

Următorul meci al echipei Petrolul Ploieşti va fi, luni, de la ora 19.30, împotriva formaţiei Aerostar Bacău, în etapa a XII-a a Ligii a II-a. În acest moment, Petrolul Ploieşti ocupă locul 5 în clasamentul ligii secunde.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.