Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, că sârbul Stefan Purtic este prima noutate din lotul echipei prahovene în cantonamentul din Antalya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtic a făcut joncţiunea, miercuri seară, la Side, cu lotul „galben-albaştrilor”, la scurt timp după ce elevii lui Nicolae Constantin au ajuns la The Sense Deluxe, hotelul care îi va găzdui până la 14 ianuarie.

În vârstă de 24 ani, Purtic (1.88 m) joacă pe postul de mijlocaş central şi vine din prima ligă a Serbiei, ultima dată evoluând pentru FK Vozdovac, echipă pentru care a bifat 17 prezenţe în actuala stagiune.

Stefan Purtic a efectuat, joi dimineaţă, primul antrenament alături de noii săi coechipieri, urmând ca, în zilele următoare, să fie definitivate şi formalităţile privind transferul său oficial la FC Petrolul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.