Şapte din cei mai buni opt jucători români de tenis participă la ”Ioana Cup”, turneul ITF cu premii de 15.000 de dolari de la Academia de Tenis Herăstrău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ioana Cup 2018”este turneul la care participă şapte dintre cei mai buni opt jucători români de tenis ai momentului, singurul absent fiind Marius Copil. Nu lipsesc, însă, Dragoş Dima (450 ATP), cap de serie nr. 1, Adrian Ungur (547 ATP), Nicolae Frunză (608 ATP), Vasile Antonescu (641 ATP), Bogdan Ionuţ Apostol (780 ATP), Bogdan Borza ( 816 ATP) sau Petru Alexandru Luncanu(856 ATP).

”Cred că este cel mai important turneu masculin pe care România îl va organiza în acest an, pentru că oferă unui număr foarte mare de jucători români şansa să câştige puncte valoroase la ei acasă. Să nu uităm că îi vom vedea la Academia de Tenis Herăstrău pe Dragoş Dima, pe Adi Ungur, Nicu Frunză, Vasile Antonescu sau pe Bogdan Borza, toţi jucători de Cupa Davis, cei care vor reprezenta România în viitor. Şi, foarte important de spus: pe lângă cei acceptaţi direct pe tabloul principal, mai avem peste 55 de români care joacă în calificări”, a declarat Ion Ţupa, directorul ”Ioana Cup”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.