Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, joi, sancţiuni pentru Maccabi Haifa, Steaua Roşie Belgrad, Slovan Bratislava, FC Copenhaga şi FC Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciurile la care au fost probleme şi sancţiunile decise sunt următoarele:

PSG – Maccabi Haifa, din 25 octombrie, din Liga Campionilor

Clubul Maccabi Haifa a fost amendat cu 40.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice şi aruncarea de obiecte de către fani şi cu 5.000 de euro pentru încălcarea protocolului UEFA Return to Play.

Steaua Roşie Belgrad – Trabzonspor, din 27 octombrie, din Liga Europa

Steaua Roşie Belgrad a primit o amendă de 35.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice şi aruncarea de obiecte de către fani şi de 20.000 de euro pentru blocarea căilor de acces.

Zalgiris Vilnius – Slovan Bratislava, din 3 noiembrie, dinn Conference League

Clubul Slovan Bratislava a fost amendat cu 20.000 de euro pentru folosirea de obiecte pirotehnice, distrugeri şi incidente în public. Slovan trebuie să contacteze Zalgiris în termen de 30 de zile pentru a ajunge la un acord în privinţa despăgubirilor pentru distrugerile de la stadion.

FC Copenhaga – Borussia Dortmund, din 2 noiembrie, din Liga Campionilor

FC Copenhaga a primit o amendă de 40.000 de euro şi va juca următorul meci de acasă din cupele europene cu stadionul parţial închis, pentru folosirea de obiecte pirotehnice. Clubul danez a mai primit trei amenzi: 15.000 de euro şi 14.000 de euro pentr nereguli organizatorice la stadion şi 10.000 de euro pentru transmiterea unui mesaj jignitor.

Manchester City – FC Sevilla, din 2 noiembrie, din Liga Campionilor

FC Sevilla a primit o amendă de 5.000 de euro din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.