Clubul Napoli a anunţat, miercuri, că va lua măsuri ca urmare a comportamentului pe care echipa l-a avut marţi seară, după meciul cu Salzburg, din grupele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În ceea ce priveşte comportamentul de marţi seară al echipei, clubul anunţă că va face tot ce îi stă în putere pentru a-şi proteja interesele economice, bunurile, drepturile de imagine şi interesele disciplinare. Clubul vrea şi să clarifice faptul că antrenorului Carlo Ancelotti I s-a încredinţat responsabilitatea cu privire la cantonamentul primei echipe”, se arată în comunicatul clubului din Napoli.

Potrivit football-italia.net, echipa ar fi trebuit să rămână în cantonament până la meciul de sâmbătă cu Genoa, din Serie A, dar după partida de marţi cu Salzburg, scor 1-1, din Liga Campionilor, jucătorii au plecat acasă, iar tehnicianul Carlo Ancelotti a refuzat să dea declaraţii.

Preşedintele grupării, Aurelio De Laurentiis ar fi discutat timp de o oră la telefon cu Ancelotti după antrenamentul de miercuri dimineaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.