Fundaşul fracez al echipei FC Barcelona, Samuel Umtiti, a fost operat la un deget al piciorului şi va fi indisponibil trei luni, a anunţat clubul catalan, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Samuel Umtiti a fost operat cu succes după fractură la al cincilea metatarsian al piciorului drept, marţi seară, de medicul Antoni Dalmau, sub supravegherea medicilor clubului", a precizat Barca.

Clubul blaugrana a menţionat că durata absenţei internaţionalului francez de 28 de ani "este estimată la trei luni". Jucătorul s-a accidentat luni la antrenament, la care a suferit "un traumatism la piciorul drept”.

Campionul mondial din 2018, care a jucat un singur meci în acest sezon pentru FC Barcelona, şi-a prelungit contractul la 10 ianuarie pentru încă trei ani, respectiv până în 2026, acceptând o reducere a salariului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.