Câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni, unde a fost desemnat cel mai bun jucător, atacantul senegalez al echipei Liverpool, Sadio Mane, va avea un stadion cu numele său în regiunea sa natală, Sédhiou, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sadio Mané a onorat Senegalul şi regiunea Sédhiou", a declarat primarul din Sédhiou Abdoulaye Diop, citat de presa locală.

"Aş dori, prin această decizie, să dau numele de Sadio Mané stadionului din Sédhiou, pentru a arăta recunoaşterea tuturor fiicelor şi fiilor regiunii către un om care face cunoscută întregii omeniri această regiune. Sadio Mané chiar merită acest cadou", a afirmat edilul.

Reprezentativa Senegalului a câştigat, duminica trecută, Cupa Africii pe Naţiuni, învingând în finală Egipt, scor 4-2 la loviturile de departajare, pe stadionul Olembe din Yaounde.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 0-0.

La lovituri de departajare, pentru senegalezi au marcat Koulibaly, Diallo, Dieng şi Mane. Sarr a ratat. Pentru Egipt au marcat Zizo şi Hamdy, iar Abdelmonem şi Lasheen au ratat,

Pe locul trei la CAN s-a clasat Camerun, care a câştigat sâmbătă finala mică în faţa naţionLEI DIN Burkina Faso, tot la lovituri de departajare (3-3, 5-3).



 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.