Clubul OGC Nice a demarat o procedură disciplinară împotriva unui atacant de 18 ani format la club, care a recunoscut că a furat, la 16 septembrie, ceasul de lux al lui Kasper Dolberg din vestiar, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lamine Diaby Fadiga, însoţit de avocaţi, a recunoscut faptele, şi s-ar fi scuzat în faţa clubului, al lui Dolberg, în faţa căpitanului Dante şi a antrenorului Patrick Vieira. El s-ar fi angajat şi să-i plătească prejudiciul lui Dolberg. Valorea ceasului furat este estimată la 70.000 de euro.

Diaby Fadiga riscă o procedură disciplinară, ce ar putea duce până la a fi dat afară.

Jucătorul a evoluat de şase ori în Ligue 1, iar după o intervenţie chirugicală la gleznă, în septembrie a fost reintegrat în lot.

Kasper Dolberg este legitimat la OGC Nice din 29 august, când a fost transferat în schimbul a 20,5 milioane de euro de la Axax Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.