Ediţia a doua a Memorialului Emiliano Sala a fost anulată definitiv, după ce FC Nantes şi-a anunţat retragerea din turneu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul lui FC Nantes, Antoine Kombouare, a declarat că, din cauza unor probleme sportive şi pentru că nu se mai îndeplinesc condiţiile puse iniţial pentru organizarea turneului, echipa sa nu mai poate participa la ediţia din acest an a Memorialului.

Anunţul vine în contextul în care, prin retrogradarea în liga a treia, Girondins de Bordeaux, deţinătoarea trofeului, nu mai putea prezenta o echipă competitivă şi s-a retras la rândul ei.

Astfel, ediţia 2022 a Memorialului Emilano Sala este anulată.

Competiţia urma să se desfăşoare la Orleans, în zilele de 16 şi 17 iulie 2022, pe Stade de la Source. La Memorial urmau să participe cele patru echipe din Franţa al căror tricou l-a purtat fostul jucător argentinian Emiliano Sala: FC Nantes, Girondins de Bordeaux, Caen şi Orleans.

Emiliano Sala a decedat în ianuarie 2019, într-un accident aviatic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.