Rusul Alex Ovechkin, vedetă a echipei Washington Capitals, a urcat, marţi, pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NHL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a ajuns la 767 de reuşite, atingând performanţa la meciul cu New York Islanders, scor 4-3 după prelungiri, în care a marcat o dată. Golul de marţi a fost al 37-lea al lui Ovechkin din acest sezon.

Rusul în vârstă de 36 de ani l-a depăşit pe cehul Jaromir Jagr şi a urcat pe podiumul celor mai buni marcatori din istoria NHL. Primul loc este ocupat de canadianul Wayne Gretzky, cu 894 de reuşite, iar pe poziţia a doua se află tot un canadian, Gordie Howe – 801.

Alex Ovechkin, idol al fanilor echipei Washington Capitals, face obiectul criticilor din cauza relaţiei sale strânse cu preşedintele rus Vladimir Putin şi a refuzului de a condamna invadarea Ucrainei de către ţara sa. Ovechkin are chiar ca fotografie de profil pe Instagram o imagine în care apare alături de Putin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.