Gabriela Ruse a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul de la Hamburg, că este fericită şi că a fost o plăcere să o aibă adversară în finală pe Andrea Petkovic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este foarte greu pentru mine să vorbesc acum. Felicitări pentru Andrea. A fost o plăcere să joc împotriva ei în finală. Mulţumesc sponsorilor, copiilor de mingi, tuturor celor care au venit aici ca să mă susţină, şi celor veniţi din România”, a spus Ruse în engleză, după care a vorbit puţin şi în română: “Vă mulţumesc foarte mult, a însemnat foarte mult pentru mine că aţi venit astăzi şi m-aţi susţinut”.

Gabriela Ruse le-a mulţumit şi antrenorului său şi familiei sale. “Nu este uşor să lucrezi cu mine. Mulţumesc mult antrenorului meu, familiei mele. Sunt foarte fericită că am obţinut primul titlu aici la Hamburg. Şi eu am vorbit cu antrenorul meu după antrenament. I-am spus că vreau să joc cel mai bun tenis aici. Am câştigat, aşa că sunt foarte fericită”, a adăugat sportiva.

Elena-Gabriela Ruse, locul 198 WTA, venită din calificări, a câştigat turneul de categorie WTA 250 de la Hamburg, cu premii de 189.708 euro. Este primul titlu WTA al carierei pentru Ruse. Ea a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, pe germana Andrea Petkovic, locul 130 WTA.

Succesul de duminică îi permite sportivei de 23 de ani apropierea de Top 130 WTA, urmând ca de luni să fie pe locul 131 sau 132. Ea îşi depăşeşte cea mai bună clasare din carieră, locul 159 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.