Selecţionerul naţionalei de rugby a Australiei, Eddie Jones, a demisionat şi îşi va părăsi postul în noiembrie. Anunţul vine în contextul în care în acest an pentru prima dată Wallabies nu au reuşit să treacă de grupe la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rugby Australia poate confirma că a acceptat demisia antrenorului principal al Wallabies, Eddie Jones, iar acesta va părăsi postul la 25 noiembrie 2023.

Rugby Australia îi mulţumeşte lui Eddie pentru devotamentul său faţă de Wallabies în 2023 şi îi doreşte mult succes în activităţile sale viitoare.

Anunţurile privind viitorul staff-ului tehnic al Wallabies vor fi făcute la momentul potrivit”, este anunţul Federaţiei Australiene de Rugby.

La Cupa Mondială din acest an, Australia a fost eliminată încă din faza grupelor, clasându-se pe locul 3 în grupa C, după Ţara Galilor şi Fiji. Pentru prima dată în istoria participărilor la Rugby World Cup, australienii au fost eliminaţi înainte de fazele avansate ale competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.