Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester Tigers, a căzut, sâmbătă, în timpul unui meci din deplasare cu Bordeaux-Begles din Heineken Champions Cup, într-un şanţ aflat la marginea terenului, la o fază de joc. Sportivul nu a fost rănit, iar momentul a fost tratat cu umor în social media, unde s-a făcut trimitere către personajul de carte Harry Potter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în minutul 23. Potter a fost împins de un adversar şi din inerţie a ajuns să sară peste panoul publicitar de pe margine, însă fără să fi ştiut că dincolo de panou era un şanţ de doi metri adâncime. El a ieşit fără probleme din şanţ.

Pe contul oficial de Twitter al competiţiei, a fost postat un filmuleţ cu momentul respectiv, cu comentariul: “Harry Potter îşi pune pelerina de invizibilitate pe Stadionul Chaban-Delmas... Din fericire el este bine şi a revenit în acţiune”.

Tot pe Twitter, EK Rugby Analysis a scris: “Harry Potter şi Tunelul Secretelor”.

“La Leicester există un jucător englez de rugby pe care îl cheamă Harry Potter. Da, ştiu. S-a născut cu aproximativ şase luni înainte de publicarea primei cărţi Harry Potter. În orice caz, la meciul de astăzi cu Bordeaux s-a întâmplat asta”, a scris şi Kieran Healy, alt utilizator de Twitter, postând imagini.

Meciul de sâmbătă a fost câştigat de Leicester Tigers cu scorul de 16-13.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.