RTL a anunţat că va transmite în aprilie Marele Premiu de Formula 1 al Vietnamului fără să trimită o echipă de producţie la Hanoi, de teama coronavirusului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răspândirea coronavirusului a dus la amânarea GP-ului Chinei, programat iniţial la 19 aprilie, însă cursa din Vietnam, care figurează în calendar la 5 aprilie, la Hanoi, se va desfăşura conform programului.

Oficiali din Vietnam au afirmat, în această lună, că în ţară s-a aflat în carantină o comunitate de 10.000 de oameni în apropiere de Hanoi, timp de 20 de zile, de teama coronavirusului.

RTL a precizat că riscurile legate de coronavirus sunt prea mari pentru a trimite o echipă de producţie în Vietnam pentru cursă. “În schimb, producţia pentru transmisia live a curse va fi mutată la Koln”, a precizat postul german.

Cursele de Formula 1 sunt transmise în direct în Germania şi de Sky Deutschland, în sistem cu plată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.