Atacantul Dorin Rotariu a oferit două pase de gol în meicul pe care echipa sa, Mouscron, l-a pierdut, duminică, în deplasare, cus corul de 3-5 (0-2), în faţa formaţiei Anderlecht, în etapa a XXVIII-a a campionatului belgian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia din Bruxelles a condus cu 4-0, prin golurile marcate de Morioka '26, Teodorczyk '45+2 (p), '57 şi 61'. Mouscron s-a apropiat la 3-4, prin reuşitele lui Awoniyi '70 (pasă Rotariu), Van Durmen '72 şi Mezague '84 (pasă Rotariu). Morioka a stabilit scorul final, 5-3, în minutul 90+2.

La gazde, mijlocaşul Alexandru Chipciu a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dennis Appiah. Rotariu a jucat tot meciul, la oaspeţi.

În urma acestui rezul;tat, Anderlecht este pe locul 3, cu 49 de puncte, la 11 puncte de liderul FC Bruges (care are un meci mai puţin). Mouscron, antrenată până de curând de Mircea Rednic, este pe locul 13, cu 30 de puncte, la şase puncte de Mechelen, clasată pe ultimul loc, 16, retrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.