Atacantul Cristiano Ronaldo, care a marcat două goluri în victoria echipei sale Real Madrid în meciul cu Juventus, scor 3-0, le-a mulţumit fanilor din Torino pentru faptul că l-au aplaudat la scenă deschisă după a doua reuşită, din foarfecă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un gol fanatstic. Nu mă aşteptam să marchez acel gol. A fost un moment incredibil (n.r. - când a fost aplaudat de întreg stadionul). Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor echipei Juventus. Au făcut ceva fantastic, care nu mi s-a mai întâmplat niciodată în carieră", a declarat portughezul, potrivit marca.com.

Echipa Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Juventus Torino, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 4 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

Returul va avea loc la 11 aprilie, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.