Fundaşul Romario Benzar a declarat,după meciul pierdut de naţionala României în faţa Poloniei, scor 1-3, că matematic "tricolorii" ar mai putea obţine calificarea la Cupa Mondială din 2018, dar după părerea sa nu mai sunt şanse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am încercat să punem în practică ce am făcut la antrenament, îmi pare rău că nu am reuşit. Cred că nu mai avem nicio şansă la calificare. Matematic trebuie să mai credem, dar este foarte greu. Noi nu avem ce face, trebuie să luptăm şi să credem în şansele care există. Îmi pare rău că am debutat în această campanie şi nu am adunat atât de multe puncte. Nu îmi amintesc ca naţionala să fi avut atât de puţine puncte. Trebuie să reflectăm foarte bine la situaţia în care suntem", a spus Benzar la TVR.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-1 (1-0), sâmbătă, la Varvoşia, în etapa a şasea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018. Toate golurile polonezilor au fost marcate de Robert Lewandowski. Lewandowski a marcat în minutele 28 (penalti), 57 şi 62 (penalti). Pentru "tricolori", Stancu a înscris în minutul 76.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.