Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale a României, îi aşteaptă pe suporteri în Germania, la turneul final, şi recunoaşte că naţionala tricoloră se bazează pe grup, nu pe individualităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Să ajungem din nou la un campionat european, după opt ani, este totul pentru noi!  Sper să o continuăm tot aşa şi să sărbătorim cu stadionul plin. Suntem la mâna noastră să terminăm pe primul loc în grupă. Mă bucur că fac parte din acest grup puternic. A fost o campanie grea şi am făcut totul pentru echipă. Avem forţa grupului, nu suntem individualităţi, nu avem un Messi în echipă, dar avem un grup. Îmi doresc din suflet să facem o figură frumoasă la Euro. Nu vom face mare petrecere acum pentru că toţi am fost de acord că vom face tot ce depinde de noi ca să terminăm pe primul loc. Pe suporteri îi aşteptăm în Germania, într-un număr cât mai mare”, a declarat Nicolae Stanciu.

Echipa naţională a României a învins sîmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, echipa naţională a Israelului şi s-a calificat la turneul final al Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.