Echipa naţională feminină de fotbal a României a învins marţi echipa naţională feminină a Marocului cu scorul de 1-0, într-un meci amical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf. Jocul a fost echilibrat, iar echipa României a marcat singurul gol al meciului în minutul 25. Laura Rus a recuperat balonul la o greşeală a apărării marocane, i-a pasat Cristinei Carp şi aceasta a înscris cu un şut din afara careului, deschizând scorul.

ROMÂNIA: Ceasar – Meluţă, Bortan, Goder, Gered – Vlădulescu (Bistrian 70), Vătafu (Sucilă 85), Ciolacu, Ienovan (Bălăceanu 46) – Carp (Tătar 77), L. Rus (Marcu 70). SELECŢIONER: Cristian Dulca

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia: Cansu Tiryaki – Sedef Aktan, Arzu Gorgun. Al patrulea arbitru a fost Iuliana Demetrescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.