Naţionala de fotbal a României a coborât o poziţie şi se află pe locul 46 în clasamentul FIFA dat publicităţii joi. Argentina, campioana mondială, continuă să conducă în ierarhie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România are 1468.17 puncte.

Adversarii tricolorilor în Grupa E de la Campionatul European ocupă următoarele poziţii: Belgia (locul 3, 1795.23 puncte), Slovacia (locul 48, 1461.55 puncte), Ucraina (locul 22, 1568.86 puncte).

Primele zece locuri în clasament sunt ocupate de Argentina, Franţa, Belgia, Anglia, Brazilia, Portugalia, Ţările de Jos, Spania, Italia şi Croaţia.

Potrivit FIFA, un total de 174 de meciuri, de pe tot globul, au fost jucate în timpul celei mai recente ferestre din calendarul internaţional de meciuri masculine. Echipele asiatice au fost implicate în diverse formate, inclusiv în calificările pentru Cupa Mondială, în timp ce zona Concacaf a fost martora fazei finale a Ligii Naţiunilor. De asemenea, au avut loc mai multe meciuri amicale în fiecare dintre cele şase confederaţii, în cadrul Seriei FIFA 2024™.

Următorul clasament FIFA va fi publicat la 20 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.