Naţionala de handbal masculin a României a învins sâmbătă, la Benevento (Italia), reprezentativa Kosovo, cu scorul de 32-21 (15-7), în al doilea meci din grupa 3 a preliminariilor Campionatului Mondial din 2021, prima fază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot sâmbătă se va juca şi a doua partidă a grupei, între Georgia şi Italia.

În prima dispută din grupa 3, România a dispus de Georgia, cu scorul de 29-24, iar Italia a remizat cu Kosovo, 26-26. România conduce grupa, cu 4 puncte.

În ultima etapă, duminică, tricolorii vor evolua cu Italia (ora 19.00).

Doar câştigătoarea fiecărei grupe din cele patru se va califica în faza a doua a preliminariilor, cu meciuri eliminatorii în 15-16 şi 18-19 aprilie 2020, de unde se va ajunge la baraj, de asemenea cu partide eliminatorii, programate în iunie 2020.

Câştigătoarele partidelor de la baraj se vor califica la turneul final al Campionatului Mondial din 2021, care va avea loc în Egipt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.