Reprezentativa României dispută cel de-al treilea joc din Liga Naţiunilor la Vilnius, împotriva Lituaniei, joi, de la ora 21.45, într-un meci transmis de Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida se joacă pe stadionul LFF din Vilnius, care găzduieşte şi sediul Federaţiei Lituaniene de Fotbal. Arena are 5.000 de locuri şi beneficiază de o suprafaţă de joc artificială.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Franţa care îl va avea la centru pe François Letexier. Acesta a condus în septembrie jocul U21 dintre România şi Bosnia-Herţegovina, la Ovidiu, scor 2-0. Letexier va fi ajutat de conaţionalii Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni – asistenţi, Amaury Delerue, Nicolas Rainville – adiţionali, Nicolas Danos – al patrulea oficial.

Lituania şi România s-au întâlnit de 11 ori până acum în istorie. Palmaresul este favorabil României: 10 victorii şi un singur eşec, golaveraj 19-6.

Ultima întâlnire: România – Lituania 1-0, martie 2016, la Giurgiu. A marcat Nicolae Stanciu, la debutul său pentru echipa naţională.

Singurul eşec: România – Lituania 0-3, septembrie 2008, la Cluj-Napoca.

Antrenorul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, 43 de ani, fost internaţional cu 56 de selecţii (10 goluri), a convocat un lot format din 11 jucători din campionatul intern, completat cu jucători din Belarus, Rusia, Israel, Polonia, Azerbaijan, Kazahstan, Scoţia, Uzbekistan, Thailanda.

Imediat după joc, tricolorii vor reveni în ţară pentru a pregăti următorul joc din Liga Naţiunilor: România – Serbia, duminică, 14 octombrie, ora 16:00, Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.