Naţionala de volei masculin a României a pierdut, sâmbătă, la turneul de la Ploieşti, cu reprezentativa Elveţiei, scor 2-3, în penultimul meci din grupa E preliminară a CE2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-20, 21-25, 25-21, 22-25, 7-15.

În primul meci al turneului de la Ploieşti, tricolorii au învins Albania, cu 3-1, pe seturi 24-26, 25-22, 25-13, 25-21.

Sâmbătă se va mai disputa meciul dintre Albania - Slovacia, iar duminică turneul se va încheia cu meciurile dintre România - Slovacia şi Elveţia - Albania.

La primul turneu al grupei E preliminare, în urmă cu o săptămână, la Nitra, România a obţinut rezultatele 3-0 cu Albania şi 3-1 cu Elveţia şi Slovacia.

La turneul final al CE se vor califica câştigătoarele celor 7 grupe preliminare şi alte cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament. Primul criteriu de departajare va fi numărul de victorii, iar apoi punctele.

Turneul final va avea loc în Polonia, Cehia, Estonia şi Finlanda, în perioada 1-19 septembrie. Pe lângă cele patru gazde, la turneul final mai sunt calificate direct, în urma clasării la ediţia anterioară a CE, Serbia, Slovenia, Franţa, Rusia, Italia, Ucraina, Germania şi Belgia.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.