Naţionala de volei masculin a României a învins miercuri, pe teren propriu, reprezentativa Danemarcei, cu scorul de 3-0, în al doilea meci din grupa B a competiţiei Silver League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-21, 32-30, după 83 minute de joc.

În primul meci al grupei B, tricolorii au învins, în deplasare, Azerbaidjan, cu 3-1.

În următoarea partidă, România va juca pe teren propriu cu Georgia (1 iunie), apoi cu Azerbaidjan (8 iunie, pe teren propriu), cu Danemarca (12 iunie, în deplasare) şi cu Georgia (15 iunie, în deplasare).

În grupa A joacă echipele Grecia, Ungaria, Bosnia şi Austria.

Prima clasată în fiecare grupă va juca apoi finala în dublă manşă (26 şi 30 iunie) pentru calificarea în Golden League 2020.

La feminin, România a obţinut o primă victorie în grupa A, 3-0 cu Georgia, celelalte partide fiind programate astfel: Israel – România (2 iunie), România – Israel (8 iunie), România – Cipru (12 iunie), Georgia – România (15 iunie), Cipru – România (18 iunie).

Finala, tot între primele clasate în fiecare grupă, va avea loc în 25 şi 29 iunie, de asemenea pentru un loc în viitorul sezon al Golden League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.