Echipa naţională a României, aflată în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Franţa, a terminat la egalitate, miercuri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa statului RD Congo, într-un meci amical disputat pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a deschis scorul prin Stanciu, în minutul 27, RD Congo restabilind egalitatea prin Bokila, în minutul 87.

1-0: Stanciu a beneficiat de o eroare a unui fundaş advers care a scăpat balonul de sub control şi a marcat cu un şut plasat de la 17 metri.

1-1: Bokila a restabilit egalitatea cu un şut din cădere de la 6 metri, după o centrare din partea dreaptă.

România: Pantilimon - Săpunaru, Găman, Chiricheş, Raţ (Toşca '89) - Ropotan (Prepeliţă '46), Pintilii - Ad. Popa (Torje '59), Stanciu (Keşeru '78), Chipciu (Maxim '59) - Alibec (Hora '68). Selecţioner: Anghel Iordănescu.

RD Congo: Kudimbana - Issama, Bompunga, Tisserand, Lomalisa - Mpoku (Bokila '78), Mabwati (Botaka '75), Mubele (Arnold '90) - Zakuani, Bakambu, Maghoma. Selecţioner: Florent Ibenge.

Cartonaş galben: Bompunga '48.

Arbitri: Paolo Valeri (central) - Filippo Meli, Fabiano Preti (asistenţi) - Andrea Gervasoni (rezervă) - toţi Italia.

Duminică, pe stadionul Olimpic din Torino, de la ora 20.30, formaţia României va juca în faţa Ucrainei, echpă calificată şi ea la turneul final.

România se află în grupa A la turneul final al Campionatului European, alături de echipele Franţei, Elveţiei şi Albaniei. Tricolorii vor întâlni Franţa în meciul de deschidere la Euro, în 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.