Sportivii români au obţinut, sâmbătă, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), încă şase medalii, astfel numărul total al clasărilor pe podium ale românilor la competiţia de la Baku ajungând la 19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La gimnastică artistică, Robert Burtanete s-a clasat pe locul doi, iar Gabriel Burtanete pe poziţia a treia la sărituri masculin. De asemenea, la bârnă feminin Silvia Sfiringu a obţinut medalia de argint, ea urcând pe podium şi la sol, însă pe treapta a treia. La sol, mai bine s-a clasat Ioana Andreea Stănciulescu – locul doi.

La volei feminin, echipa României a fost învinsă cu 3-1 de Rusia în meciul pentru aur, astfel că a încheiat competiţia pe locul doi.

România a mai obţinut 13 medalii la FOTE, după cum urmează: la judo – aur (Barbara Hagianu), argint (Alexandru Matei), Alexandra Paşca (bronz), la lupte – aur (Georgiana Antuca) şi argint (Ana Maria Pârvu), la nataţie – aur şi două argint (David Popovici), aur (Costea Bianca), la gimnastică – argint (echipa feminină) şi bronz (Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu) şi la atletism - argint (Talida Sfârghiu).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.