Naţionala de futsal a României a câştigat, marţi, la Odorheiul Secuiesc, meciul al doilea de pregătire în faţa multiplei campioane mondiale şi europene, Spania, finalista Campionatului European din acest an, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un eşec, cu 0-3, în primul joc, disputat luni, tricolorii pregătiţi de Robert Lupu au reuşit să învingă, la limită, cu 1-0, selecţionata iberică, care are în palmares şapte titluri europene şi două Cupe Mondiale.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mimi Stoica, în minutul 30 al partidei, cu un şut cu stângul la colţul scurt, după pasa brazilianului naturalizat Felipe Oliveira.

Este o victorie istorică, prima din palmares a tricolorilor în faţa acestui adversar. Ultimele întâlniri s-au încheiat cu victoria clară a spaniolilor. În 2014, în două jocuri de pregătire disputate în Peninsula Iberică, a fost un dublu 1-7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.