Echipa naţională feminină de fotbal a României a învins vineri echipa Lituaniei, în deplasare, la Vilnius, scor 7-1, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale feminine de fotbal 2023

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul s-a disputat în cadrul Grupei G europene. România a câştigat cu 7-1 (4-0) prin golurile marcate de Mihaela Ciolacu (min. 2), Cristina Carp (min. 3), Ştefania Vătafu (min. 21), Laura Rus (min. 23, min.52), Maria Ficzay (min. 61) şi Carmen Marcu (min. 64). Golul Lituaniei a fost înscris de Ugne Lazdauskaite (min. 68).

România se află pe locul al treilea în Grupa G, cu 19 puncte din 9 meciuri disputate. Pe primul loc se află Italia (24 puncte), urmată de Elveţia (19 puncte).

Ultimul meci al naţionalei feminine a României în cadrul Grupei G se va disputa marţi, 6 septembrie, în deplasare, împotriva Italiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.