Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, a declarat, miercuri, după ce a fost reales la conducerea forului, că speră ca până la Jocurile Olimpice să se ajungă la situaţia în care sportivii să poată obţine rezultatele dorite, după ce anul trecut sportul a fost afectat puternic de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt din 2001 preşedinte FRTM. Performanţa naşte performanţă! Ăsta este gândul cu care am pornit la drum din 2001. Probabil tocmai de aceea colegii şi membrii federaţiei m-au şi ales şi reales pentru că rezultatele au fost din ce în ce mai bune, la fel şi rezultatele sportivilor noştri au fost foarte bune în aceste mandate. De aici şi sloganul meu la aceste alegeri - Să continuăm împreună! Avem sportivi deosebiţi la toate nivelurile - copii, juniori, seniori - şi sunt convins că sunt puţine federaţii de specialitate care se pot mândri cu o astfel de piramidă extrem de bine lucrată. În pandemie lucrurile au fost la fel pentru tot sportul la nivel mondial, au fost amânate foarte multe competiţii europene, mondiale, chiar şi Jocurile Olimpice dar, din toamna anului trecut, ne apropiem, încet, încet de normal şi sper ca până la Jocurile Olimpice acolo unde echipa României este calificată deja să intrăm într-un program care să ne conducă către performanţa şi către rezultatele pe care ni le-am propus în 2021", a spus Romanescu.

Cristinel Romanescu a fost ales, miercuri, pentru a şasea oară consecutiv, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă. În cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri a Federaţiei Române de Tenis de Masă, Romanescu a obţinut 64 de voturi din tot atâţia participanţi cu drept de vot.

Vicepreşedinte a fost ales Nicolae Ochiană, cu 61 de voturi, iar membri ai Consiliului Director Vasile Adrian Moldovan (reprezentant cluburi) – 64 de voturi, Andrei Ion Szemerjai (reprezentant cluburi) – 62 de voturi, Bogdan Marinescu (reprezentant cluburi) – 59 de voturi, Nica Constantin (reprezentant mass-media) – 58 de voturi.

S-au ales şi Comisia de Cenzori a FRTM şi preşedintele Comisiei de Apel: preşedinte Comisie Apel: Cristina Timar – 64 de voturi; comisie Cenzori: Gabriel Meleacă, Alina Beatrice Ştefan, Marian George Uruc – 64 de voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.