Ciclistul Rohan Dennis, care a abandonat joi în Turul Franţei şi a creat confuzie neputând fi localizat rapid de echipa sa, a declarat că decizia sa de a renunţa la cursă a fost una corectă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt foarte dezamăgit că părăsesc cursa în acest moment. Contratimpul individual era un obiectiv important pentru mine şi pentru echipă, dar având în vedere cum mă simt acum, a fost decizia corectă să abandonez. Le urez succes colegilor mei şi le mulţumesc tuturor fanilor care m-au încurajat încă de la startul Turului Franţei. Sper să revin la această mare competiţie în sezoanele următoare”, a afirmat sportivul, potrivit site-ului oficial al echipei Bahrain Merida.

Agenţia Reuters a notat, joi, că australianul Rohan Dennis nu a putut fi localizat mai mult de o oră după ce a abandonat Turul Franţei, joi, iar conducerea echipei sale, Bahrain Merida, nu a oferit nicio explicaţie apoi cu privire la abandon.

Dennis, care era unul dintre favoriţii etapei de vineri, un contratimp individual, a abandonat cu 80 de kilometri înainte de finalui etapei de joi. Bahrain Merida nu l-a putut localiza pe sportiv cel puţin o oră. În cele din urmă, ciclistul a fost văzut cu bicicleta lângă autocarul echipei sale, în apropierea liniei de sosire.

Potrivit televiziunii franceze, Dennis a fost văzut certându-se cu cei din maşina echipei sale înainte de a coborî de pe bicicletă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.