Elveţianul Roger Federer, locul I ATP, şi argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 6, vor disputa, dumincă, finala turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federer l-a întrecut în semifinale pe croatul Borna Corici, locul 49 ATP, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, după un meci de două ore şi 20 de minute.

În schimb, Del Potro nu a avut nevoie decât de 65 de minute pentru a-l învinge, cu 6-2, 6-3, pe canadianul Milos Raonic, locul 38 ATP şi cap de serie numărul 32. Aceasta a fost a 400-a victorie pentru tenismenul de 29 de ani.

Federer şi Del Potro se vor întâlni a 25-a oară în circuitul profesionist. Elveţianul conduce cu 18-6 în partidele directe. Argentinianul are un uşor avantaj în faţa viitorului său adversar, câştigând trei din cele cinci finale ale unor competiţii jucate.

Elveţianul de 36 de ani, deţinătorul trofeului, va lupta pentru al şaselea său titlu la Indian Wells, al 28-lea de Masters Series şi al 98-lea din carieră. Del Potro, câştigător al US Open în 2009, nu are niciun trofeu la un turneu de 1.000 de puncte în cariera sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.