Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 2 ATP, l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-3, pe sportivul sloven Aljaz Bedene, locul 51 ATP, în primul tur al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deţinătorul trofeului s-a calificat după un meci care a durat apropae o oră şi 40 de minute. În faza următoare, Federer, de cinci ori campion la Melbourne, va evolua cu germanul Jan-Lennard Struff, locul 55 ATP.

Într-un alt meci, Novak Djokovici, locul 14 ATP şi cap de serie numărul 14, a trecut de americanul Donald Young, locul 63 ATP, cu scorul de 6-1, 6-2, 6-4. Sextuplul câştigător al Australian Open, revenit după o accidentare care l-a ţinut multe luni departe de teren, va evolua în faza următoare cu francezul Gael Monfils, locul 39 ATP.

Un alt jucător revenit după accidentare, elveţianul Stan Wawrinka, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 9, a ajuns şi el în turul al doilea, după succesul înregistrat cu scorul de 6-3, 6-4, 2-6, 7-6 (2), cu lituanianul Ricardas Bernakis, locul 136 ATP. Câştigătorul ediţiei din 2014 va evolua în manşa a doua cu americanul Tennys Sandgren, locul 97 ATP.

Pe această parte de tablou, canadianul Milos Raonic, locul 23 ATP şi cap de serie numărul 22, a fost învins, cu scorul de 6-7 (5), 7-5, 6-4, 7-6 (4), de slovacul Lukas Lacko, locul 86 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.