Rodica Buterez, componentă naţionalei de volei feminin a României, şi-a prelungit contractul cu campioana en-titre, CSM Târgovişte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem bucuroşi să vă anunţăm prelungirea înţelegerii cu Rodica Buterez, una din artizanele titlului naţional obţinut de echipa noastră de volei în sezonul 2020-2021. Extrema născută în 25 iulie 1999 va continua să apere culorile clubului nostru şi în campionatul viitor. Componentă a lotului naţional de senioare şi titulară incontestabilă la CSM în stagiunea precedentă, Rodi va fi, cu siguranţă, una din jucătoarele exponenţiale ale echipei noastre în sezonul 2021-2022”, a anunţat, joi, echipa campioană.

Voleibalista a participat, până miercuri seară, cu reprezentativa României la meciurile din grupa D a Campionatului European, de la BT Arena.

România a încheiat grupa cu cinci înfrângeri şi a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei, care va continua doar în Bulgaria şi Serbia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.