Atacantul polonez Robert Lewandowski a deplâns eliminarea prematură a echipei sale naţionale după faza grupelor Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Desigur, doare. A fi eliminat din acest turneu este o mare înfrângere pentru noi. Va fi greu de acceptat. Nu putem spune că nu am avut spirit de luptă, ambiţie sau determinare. Dar lipsea ceva: capacitatea de a câştiga acest meci, de a continua să jocăm. Dar felicitări băieţilor pentru că au încercat, pentru luptă. Însă nu a fost destul", a spus el, la un post de telviziune polonez, citat de lequipe.fr.

Jucătorul formaţiei Bayern Munchen a marcat trei goluri la această ediţie a Euro-2020, dar Polonia a terminat pe ultimul loc 4, Grupa E, după o remiză cu Spania, scor 1-1, şi două înfrângeri, 1-2, cu Slovacia, şi 2-3, cu Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.