Antrenorul secund al echipei Sepsi, Robert Ilyes, a declarat joi seară, după calificarea în finala Cupei României, că este incredibil de fericit şi că jucătorii săi merită acest succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt incredibil de fericit pentru băieţi, pentru spiritul grupului, pentru tot ce am făcut anul acesta. Este meritul lor, au jucat ca o echipă, şi-au dat viaţa pe teren şi este o victorie meritată. E munca lui Mister, el a făcut primul 11, el antrenează, iar noi îi suntem alături şi la bine şi la greu. Sperăm să revină cât mai repede alături de noi. Meciul a fost la discreţia noastră, am avut o ocazie mare şi în prima repriză, prin Aganovic. În repriza a doua au pus presiune, ne-au băgat un pic în jumătatea noastră, dar am fost organizaţi şi ne-am regrupat, ne-am dedublat, am reuşit să marcăm golul victoriei. E o finală pe teren neutru, joc la a doua mea casă, acest oraş merită şi suntem obligaţi să-i facem pe suporteri fericiţi, jucăm a doua finală în 3 ani", a spus Robert Ilyeş, potrivit DigiSport.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că formaţia sa a tratat cu uşurinţă unele faze şi ar fi trebuit să fie mai lucidă.

“Supărare, dezamăgire... Am avut 3-4 ocazii foarte mari, nu am profitat de ele. Mai rău, am luat şi cartonaş roşu. Dezamăgitor. Nu ştiu de ce nu am putut să luăm cea mai bună decizie. Din păcate pentru noi e o seară neagră. Nu s-a greşit nicăieri, nu am fost profesionişti în anumite momente, am tratat cu uşurinţă faze foarte bune de a marca. Am primit gol dintr-o degajare a portarului, mult prea uşor. Puteam să fim mai lucizi. Avem jucători de foarte mare valoare. Problema este că nu am fost inspiraţi în aceste două meciuri. Gestul pe care l-a făcut Bancu nu este ok. Să terminăm acest final pe care ni l-am făcut dramatic şi apoi o să facem o analiză şi o să luăm anumite decizii”, a afirmat Reghecampf.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului.

În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

În cealaltă semifinală, FC Voluntari a trecut de FC Argeş, scor 2-0 în tur şi scor 1-0 în retur.

Finala se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.