Federaţia de Fotbal a Ţării Galilor a confirmat luni faptul că selecţionerul interimar Rob Page a semnat un contract pe patru ani şi va conduce naţionala ”Dragonilor” până la Cupa Mondială din 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rob Page (48 de ani) a preluat conducerea echipei naţionale de fotbal a Ţării Galilor în noiembrie 2020, după ce fostul selecţioner, Ryan Giggs, demisionase în luna iunie a aceluiaşi ani.

Sub conducerea lui Page, Ţara Galilor a atins faza optimilor de finală la Euro 2020 şi s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale Qatar 2022, prima calificare a naţionalei galeze la un turneu final de Cupă Mondială după ediţia 1958 a competiţiei.

În Qatar, la Cupa Mondială, Ţara Galilor a fost repartizată în grupa B, alături de echipele naţionale din Statele Unite, Iran şi Anglia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.