Rizaspor, echipă ce va fi antrenată de Marius Şumudică, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Gaziantep, formaţia care s-a despărţit de curând de tehnicianul român, în etapa a XX-a a primei ligi turce de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Skoda '42, '56 (p), Samu '88 (p).

La oaspeţi, fundaşul Alin Toşca a jucat tot meciul, iar mijlocaşul Alexandru Maxim a evoluat până în minutul 57, când a fost înlocuit de Dicko.

Pe banca formaţiei Rizespor a stat Ersin Aka ca antrenor interimar, iar la Gaziantep, noul principal, portughezul Ricardo sa Pinto, a stat în tribună.

Şumudică va ajunge la Rize vineri, când va semna un contract pe un an şi jumătate.

În urma acestui succes, Rizespor s-a îndepărtat de zona retrogradării, urcând de pe locul 16 pe 12, cu 24 de puncte, la cinci puncte de Genclerbirligi, de pe locul 18, retrogradabil.

Gaziantep rămâne provizoriu pe locul 3, cu 34 de puncte, la patru puncte de Beşiktaş şi de Fenerbahce, de pe locurile 1-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.