Fostul internaţional brazilian Rivaldo, tatăl atacantului dinamovist Rivaldinho, a sosit în România şi a declarat că speră ca Dinamo Bucureşti să facă un meci mare şi să câştige partida cu Athletic Bilbao, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit că am venit aici, în România. I-am promis de ceva timp fiului meu că voi veni. Sunt aici şi voi asista la un meci mare. Sper că atât el, cât şi Dinamo să facă un meci mare şi să obţină victoria. Cu sprijinul suporterilor, eu cred că poate să obţină un rezultat bun. În ultimii 2-3 ani, Bilbao a făcut o campanie bună. A jucat foarte bine în campionatul spaniol şi este clar că Dinamo trebuie s-o respecte. Totuşi, Dinamo este un club mare. Cine nu şi-ar dori să joace la Dinamo?", a spus Rivaldo, conform dolce-sport.ro.

Rivaldo consideră că jocul lui Dinamo a crescut după venirea antrenorului Cosmin Contra: "Hagi este un jucător care a făcut istorie la Barcelona. Un jucător foarte mare. Cu Contra am jucat împreună la AC Milan, iar acum pot spune că este un antrenor de succes. Face o treabă foarte bună la Dinamo, de când a venit la echipă jocul a crescut. A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit cu Mutu. Am ţinut mai mult legătura când a început să-l urmărească pe fiul meu, dar acum nu vorbim des. A fost un mare fotbalist, iar fiul meu mi-a spus că este o persoană minunată şi un adevărat profesionist".

Meciul Dinamo Bucureşti - Athletic Bilbao, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, este programat joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională şi va fi transmis de TVR 1. Partida retur se va disputa la 3 august, de la ora 21.45, la Bilbao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.