Atacantul brazilian al echipei Dinamo Bucureşti, Rivaldinho, a declarat, joi, după remiza din meciul cu Athletic Bilbao, scor 1-1, că formaţia dinamovistă a jucat mult mai bine decât în ultima partidă de campionat şi asta le dă speranţe de calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci din campionat şi asta ne dă speranţe. A fost primul meu meci în cupele europene şi mă bucur că am înscris un gol fantastic, mai ales că era şi tatăl meu în tribune. Chiar dacă nu era aici, el este o persoană importantă pentru mine. Cu el aici, cu prietenii şi cu soţia mea a fost foarte important. Dacă aş avea măcar unu la sută din talentul său, probabil aş fi fost cel mai bun. Pentru că el a fost unul dintre cei mai buni din istorie. Va fi dificil în retur, dar mai avem şanse de calificare. Ştiam că azi va fi un meci greu", a spus Rivaldinho,la TVR 1.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia spaniolă Athletic Bilbao, în prima manşă a turului trei preliminar. Rivaldinho a înscris cu un şut la vinclu de la 30 de metri sub privirile tatălui său, Rivaldo, prezent pe Arena Naţională.

Athletic Bilbao a deschis scorul prin Laporte, în minutul 21, Dinamo Bucureşti reuşind egalarea prin Rivaldinho, în minutul 54.

Partida retur se va disputa la 3 august, la Bilbao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.