Columbianul Rigoberto Uran (Cannondale Drapac) a câştigat, duminică, etapa a noua a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 181,5 kilometri, între localităţile Nantua şi Chambery. Etapa a fost marcată de o căzătură teribilă şi de abandonul unuia dintre favoriţi, Richie Porte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe locul doi s-a clasat francezul Warren Barguil (Sunweb), iar poziţia a treia a fost ocupată de liderul din clasamentul general, britanicul Chris Froome (Sky).

Uran s-a impus în faţa lui Barguil la fotofiniş. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Australianul Richie Porte (BMC) a căzut în timpul unei coborâri, când rula cu viteza de 80 de kilometri pe oră. El a ratat un viraj,s-a rostogolit pe şosea, doborându-l şi pe Dan Martin, şi apoi s-a izbit de un versant. Martin a continuat cursa, iar Porte a fodt transportat cu ambulanţa la spital, cu gâtul imobilizat. 

În etapa a duminică a abandonat şi Geraint Thomas (Sky), care se afla pe locul doi în clasamentul general.

Etapa a zecea va avea loc marţi, pe distanţa de 178 kilometri, între localităţile Périgueux şi Bergerac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.