Jucătorul dinamovist Ricardo Grigore a spus că nu doreşte să-şi comenteze viaţa personală, după ce a apărut o înregistrare video în care petrece alături de coechipieri de-ai săi, cu manele, fără respectarea restricţiilor puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vreau să-mi comentez viaţa personală în spaţiul public, este viaţa mea personală şi nu aş vrea să comentez acest lucru. (n.r. - întrebat despre nerespectarea regulilor de distanţare în pandemie) Nu vreau să comentez, este viaţa mea personală şi nu vreau să comentez aceste lucruri. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva, dar nu aş vrea să-mi comentez viaţa personală", a declarat Grigore, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

"Aveţi suporterii cei mai tari, dar voi vreţi manele şi daţi bani la lăutari!", a fost mesajul Peluzei Cătălin Hâldan după apariţia imaginilor.

Academica Clinceni s-a calificat în play-off-Ligii I după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-0), pe Dinamo, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat.

Au marcat: R. Grigore '73 / Rusescu '4, Cordea '11, Moulin '17.

Ilfovenii au terminat sezonul regulat pe locul 5, iar Dinamo, care va evolua în play-out, este în pericol să termine pe loc retrogradabil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.