Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a precizat, sâmbătă, după suspendarea lui Luis Rubiales de către FIFA, că oficialul are încredere deplină în organismele forului mondial şi va avea posibilitatea să ţşi dovedească nevinovăţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“RFEF informează că, în această dimineaţă, a primit o notificare din partea Comisiei de Disciplină a FIFA cu privire la suspendarea provizorie a preşedintelui Luis Rubiales Béjar, pe durata procedurii disciplinare. În conformitate cu prevederile Statutului RFEF, vicepreşedintele adjunct, Pedro Rocha Junco, va prelua preşedinţia interimară în această perioadă”, se arată într-un comunicaat al federaţiei.

Luis Rubiales a declarat că se va apăra în mod legal în faţa organismelor competente, are încredere deplină în organismele FIFA şi reiterează că, în acest fel, i se oferă posibilitatea de a-şi începe apărarea pentru ca adevărul să prevaleze şi să se dovedească nevinovăţia sa completă, a menţionat RFEF.

CITEȘTE ȘI FIFA l-a suspendat provizoriu pe Luis Rubiales

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.