Rezultatele partidelor disputate, vineri, duminică, luni şi miercuri, în etapa a XIII-a, penultima a play-out-ului Ligii I, clasamentul competiţiei şi programul ultimei runde, care va decide a doua retrogradată şi echipa care va ajunge la baraj:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş 0-0

Duminică

Poli Timişoara – ASA Târgu Mureş 3-1

Au marcat: Popovici '3, '17, Mailat '59 / Nicoliţă ‘65

Luni

Concordia Chiajna – FC Botoşani 2-1

Au marcat: Cristescu '56, Pena '62 / Herghelegiu '45 (penalti)

Miercuri

CSM Poli Iaşi – FC Voluntari 1-1

Au marcat: Golubovici ‘34 / Gabriel Deac '82

Clasament:

1. CSM Poli Iaşi 42 de puncte

2. Gaz Metan Mediaş 38

3. FC Voluntari 37

4. FC Botoşani 30

5. Pandurii Târgu Jiu 27

6. Poli Timişoara 26

7. Concordia Chiajna 26

8. ASA Târgu Mureş 13

ASA Târgu Mureş este deja retrogradată în eşalonul secund.

În ultima etapă a play-out-ului, partidele FC Voluntari - Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş - Poli Timişoara şi FC Botoşani - Pandurii Târgu Jiu, care vor decide a doua retrogradată în eşalonul secund şi echipa care ajunge la baraj, vor avea loc duminică, de la ora 21.00. Ultimul meci al etapei, dintre ASA Târgu Mureş, deja retrogradată, şi CSM Poli Iaşi, liderul din clasamentul play-out-ului, este programat luni, la ora 15.00.

Echipa care va ocupa locul şapte retrogradează direct, iar formaţia de pe poziţia a şasea va juca barajul de menţinere/promovare în Liga I, cu UTA Bătrâna Doamnă, ocupanta locului trei din liga secundă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.