Formaţia Cagliari, la care joacă Răzvan Marin, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Fiorentina lui Louis Munteanu, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Pedro ’47 pentru Cagliari şi Sottil ’75 pentru Fiorentina. În minutul 8, oaspeţii au ratat un penalti, însă şi gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 68. În minutul 64, de la Fiorentina a fost eliminat Odriozola.

Răzvan Marin a jucat pe toată durata partidei, în timp ce Munteanu a fost rezervă.

Cu Radu Drăguşin rezervă, echipa Sampdoria a fost învinsă în deplasare de Spezia, scor 1-0 (gol Verde ’69). De la Sampdoria a fost eliminat Thorsby, în minutul 73.

Sassuolo, cu Vlad Chiricheş integralist, a remizat în deplasare cu Torino, scor 1-1. Au înscris Sanabria ’16 pentru Torino şi Raspadori ’89 pentru Sassuolo.

Tot duminică, Napoli a învins cu 4-1 Salernitana, datorită golurilor marcate de Jesus ’17, Mertens ‘45+4, Rrahmani ’48 şi Insigne ’53 (penalti). Pentru Salernitana a înscris Bonazzoli, în minutul 33. În minutul 51, de la învinşi a fost eliminat Veseli.

Partidele Empoli – AS Roma şi AC Milan – Juventus au loc de asemenea duminică.

Inter Milano este lider în clasament, cu 53 de puncte, iar poziţiile a doua şi a treia sunt ocupate de Napoli – 49 de puncte şi AC Milan – 48 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.