Joi s-au jucat ultimele partide din etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Un incident a avut loc la meciul Steaua Bucureşti - HC Buzău, handbalistul gazdelor, Dragoş Hanţaru, fiind transportat la spital, după o accidentare gravă, în urma unui fault.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele complete ale etapei a 9-a sunt: Dinamo Bucureşti - CSM Bucureşti 29-25, Potaissa Turda - CSU Suceava 31-26, CSM Bacău - Universitatea Cluj 29-26, Steaua Bucureşti - HC Buzău 28-27, CSM Alexandria - HCDS Constanţa 24-26, Minaur Baia Mare - Poli Timişoara 32-31 şi CSM Vaslui - CSM Focşani 27-30.

Jucătorul stelist Dragoş Hanţaru a fost accidentat serios de un adversar în prima repriză a partidei cu HC Buzău şi după un diagnostic preliminar de comoţie cerebrală, în urma loviturii cu capul de podea, a fost transportat la spital cu o ambulanţă. Jucătorul care l-a faultat pe Hanţaru, Vuk Milosevic, a fost eliminat cu cartonaş roşu.

După 9 etape, campioana Dinamo Bucureşti este lider neînvins, cu 27 puncte, urmată în clasament de Steaua Bucureşti 24 şi HCDS Constanţa 22 puncte.

Etapa a 10-a programează partide în 13-14 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.