Selecţionerul Daniel Isăilă a declarat, sâmbătă, că este posibil ca mijlocaşul Răzvan Marin să rămână la naţionala de tineret şi pentru meciul cu Ţara Galilor. Vineri, Isăilă afirmase că jucătorul de la Standard Liege se va întoarce la echipa de seniori, unde a fost convocat iniţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am grăbit cu declaraţiile după meciul de ieri. Am crezut şi aşa am convenit iniţial cu Cosmin. Încă nu am vorbit cu Cosmin, vom vedea. El îşi doreşte în continuare să rămână, se simte foarte bine aici. El a făcut o partidă fantastică. Cine nu-şi doreşte să aibă jucători de valoarea lui? Să vedem şi situaţia celor doi accidentaţi. Încercăm să facă antrenament, să vedem cum se simt şi dacă pot evolua. Vom vedea ce decizie vom lua", a declarat Isăilă, la Pro X.

Vineri, Isăilă a declarat, după ce reprezentativa de tineret a remizat, la Ovidiu, scor 1-1, cu Portugalia, că mijlocaşul Răzvan Marin se va întoarce la echipa naţională de seniori, fiind posibilă recuperarea jucătorilor Marco Dulca şi Dragoş Nedelcu pentru întâlnirea următoare, cu Ţara Galilor.

"Gândurile mele se îndreaptă către meciul din Ţara Galilor. Azi, jucătorii au făcut un efort fantastic, pe final au suferit din punct de vedere fizic şi preocuparea noastră este să-i aducem cât mai aproape de sută la sută. Urmează o deplasare lungă, vom pleca duminică dimineaţă, aterizăm la Liverpool, apoi mai mergem cu autocarul încă trei ore, nu va fi uşor. Poate reuşim să-i refacem pe Dulca şi pe Nedelcu, sunt jucători importanţi pentru noi. Rzăvan Marin va pleca la echipa naţioanlă, pentru că îşi doreşte şi el să joace la prima echipă. Marco Dulca deja se simte bine, poate putea şi astăzi să joace, dar nu am vrut să risc", a declarat Isăilă, la Digi Sport.

Dar Răzvan Marin a spus că îşi doreşte să ajute în continuare naţionala "mică".

"Nu ştiu dacă voi merge în Ţara Galilor. E posibil să merg pentru meciul cu Olanda. Dacă voi merge (n.r. - în Ţara Galilor), voi face totul pentru a mă recupera cât mai repede şi să dau totul pe teren, să ajut echipa naţională să se califice la turneul final. A fost decizia mea (n.r. - să joace la tineret). Mihai Stoichiţă mi-a spus că sunt probleme medicale la under 21 şi dacă vreau să ajut acolo. Eu am spus că vreau să ajut echipa naţională şi mă bucur că am luat această decizie. Nu ştiu ce va fi în viitor, mai e mult în toamna viitoare (n.r. - când se reiau calificările la tineret). Eu îmi doresc să ajut şi în Ţara Galilor, dar o deczie se va lua mâine sau poimâine", a declarat Marin, după meciul de la Ovidiu. 

Răzvan Marin a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra la prima reprezentativă, pentru meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, însă jucătorul a trecut la naţionala de tineret, după accidentările lui Dulca şi Nedelcu.

Marin a jucat tot meciul pe care România l-a remizat, vineri, la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), cu naţionala similară a Portugaliei, în grupa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2019. Tricolorii "mici" vor disputa următoarea partidă oficială marţi, de la ora 20.00, în deplasare, la Bangor, cu Ţara Galilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.