Formaţia Rennes a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Nantes, într-un meci în care trei goluri au fost marcate de Ousmane Dembele, astfel încheindu-se o serie a grupării oaspete de 13 partide fără înfrângere în Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dembele a înscris în minutele 1, 23 şi 45. Pentru Rennes a mai marcat Grosicki, în minutul 15, iar pentru Nantes a înscris Adryan '60.

În minutul 67, de la Rennes a fost eliminat Sio.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Precedenta înfrângere a echipei Nantes în Ligue 1 data din 21 noiembrie 2015, scor 0-1 cu AS Monaco.

Rennes se află pe poziţia a patra în clasamentul campionatului Franţei, cu 44 de puncte, iar Nantes ocupă locul 8, cu 40 de puncte. Lider este Paris Saint-Germain, cu 74 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.