Spaniola Marina Bassols-Ribera (nr 263 WTA) a reuşit o revenire incredibilă în turneul WTA 250 de la Budapesta, ea câştigând un meci în care era condusă cu 0-6, 0-5 şi 0-30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul tur al calificărilor competiţiei, jucătoarea spaniolă era condusă de Yulia Hatouka (nr 211 WTA), din Belarus, cu 5-0 şi 30-0 în al doilea set, după ce îl pierduse pe primul cu 0-6. Însă din acel moment, Bassols (22 de ani) a câştigat şapte game-uri consecutive, impunându-se cu 7-5 în setul al doilea şi a luat decisivul cu 6-4.

Hatouka a avut procente mai bune la toate capitolele, dar şi-a pierdut concentrarea după game-ul cinci al setului secund şi Bassols-Ribera a profitat de acest lucru.

Marina Bassols-Ribera nu s-a calificat pe tabloul principal, fiind învinsă în al doilea tur preliminar de Fanny Stollar (Ungaria), cu 6-1, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.