Tehnicianul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, că omologul său de la Pandurii, Edward Iordănescu, că se plânge tot timpul înaintea meciurilor importante, ba că echipa lui se desfiinţează, ba că este dezavanjată de arbitri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reghecampf consideră nejustficate aceste ieşiri ale lui Iordănescu şi spune că, în realitate, formaţia Pandurii Târgu Jiu este cea avantajată de arbitri.

"Eu nu cred lucrurile astea şi Edi Iordănescu vorbeşte mult, spune multe lucruri, se plânge şi de arbitraje. Întodeauna când are meciuri importante iese cu tot felul de discuţii, ba că nu avem bani, ba că se desfiinţează echipa şi aţi văzut că echipa joacă, câştigă. De foarte multe ori e ajutată de arbitri. Pe mine nu mă interesează ce se întâmplă la echipa lor, dar nu cred că este fair-play să ieşi înainte de meci cu asemenea subiecte. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Trebuie să ne respectăm, trebuie să îşi vadă fiecare de echipa lui. Toate echipele au probleme, nu numai Pandurii Târgu Jiu. Este o perioadă foarte grea pentru fotbalul românesc, am ştiut cu toţii când am semnat un contract în fotbalul românesc, ştim cu ce probleme trebuie să ne descurcăm, dar trebuie să existe fair-play. Dar în momentul în care ieşi şi spui că te îngrijorează faptul că vezi Viitorul-Steaua ce ar trebui să spunem după ce am văzut toate meciurile celor de la Pandurii? Mă îngrijorează foarte tare, ar trebuie să nu mă mai prezint la meci", a spus Reghecampf.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Steaua va evolua, miercuri, de la ora 21.00, în deplasare, la Drobeta Turnu Severin, cu Pandurii, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligi I, meci la care Reghecampf nu poate contra pe fundaşul Fernando Varela, aflat la echipa naţională a Insulelor Capului Verde.

"Avem această problemă, Varela nu va ajunge la timp, el joacă astăzi un meci. Jucătorii care au fost la naţională au trei zile să se refacă. Va fi greu, Pintilii a jucat două meciuri, 90 de minute, Stanciu a jucat 90 de minute plus o repriză, 45, Popa a jucat mai puţin şi nu ar fi motive să fim îngrijoraţi. Cred că vor reveni şi vor face un meci foarte bun mâine seară. Avem experienţe din trecut, când lucrurile nu stăteau aşa de bine când jucătorii veneau de la naţională, sper să nu mai fie cazul acum. Am văzut că se lucrează foarte bine la echipa naţională, chiar şi jucătorii care nu intră în planurile selecţionerului fac antrenamente bune şi este normal", a afirmat antrenorul stelist. 

Despre Cirpian Marica, Reghecampf a precizat că atacantul ar putea juca în meciul de la Drobeta Turnu Severin.

"Vom vedea cum decurge antrenamentul de azi, de mâine. Ciprian vine după o perioadă de două săptămâni în care a făcut mai mult pregătire separată. Săptămâna trecută s-a antrenat sută la sută cu jucătorii noştri, sperăm să fie bine. Ştiu că se pune foarte multă presiune şi toată lumea se aşteaptă să marcheze, să facă multe lucruri, dar trebuie să avem răbdare, o să-şi revină şi o să fie într-o formă foarte bună, o să şi marcheze, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Nu vrem să riscăm nimic, pentru că urmează o perioadă mai grea, mai ales în partea a doua a play-off-ului va trebui să fim la turaţie maximă şi să câştigăm meciurile. Vom hotărî mâine, împreună cu staful meu dacă va juca sau nu", a spus Reghecampf.

În momentul în care Steaua va ajune pe primul loc va fi greu să fie dată la o parte, crede Reghecampf: "Va fi un meci greu, pentru că ambele echipe îşi doresc victoria, este foarte importantă în momentul de faţă o victorie pentru ambele echipe. Noi dacă reuşim să câştigăm mâine seară putem trece pe primul loc şi pentru celelate echipe va fi mult mai greu când Steaua va ajunge pe primul loc. Va fi foarte greu să fim daţi la o parte, noi ştim să ne descurcăm cu situaţiile acestea, am fost de foarte multe ori pe primul loc şi nu este uşor, este foarte multă presiune."

Laurenţiu Reghecampf se bucură că echipa sa va reveni pe Arena Naţională la meciurile de pe teren propriu, fiind de părere că Steaua va avea astfel un avantaj datorită gazonului foarte bun de pe stadion şi al faptului că fanii vor reveni alături de formaţia "roş-albastră".

"Este un lucru pozitiv pentru noi, vom juca în Bucureşti, fanii noştri au posibilitatea să vină din nou lângă noi, avem parte de un gazon foarte bun, de un stadion frumos, un stadion de nivelul echipei noastre. Vom încerca să profităm de aceste lucruri pozitive şi să încercăm să atragem totul de partea noastră. Echipa noastră are de câştigat dacă evoluează pe Arena Naţională", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.